• Ελληνικά
 • English
 • Italiano

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα φαρμάκων, ικανή να φέρει πίσω την αρρενωπότητα Βιαγκρα Ελλάδα Όταν το κάνετε αυτό, εξασφαλίζουμε χαμηλές τιμές, απόλυτη ανωνυμία και την ευκολία αγοράς, ωστόσο, όλα με τη σειρά.

Πως θα έρθετε

Είστε εδώ

Η Νάξος βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων και έχει τακτική συγκοινωνία, ακτοπλοϊκή και αεροπορική, όλο τον χρόνο.

 

Με αεροπλάνο:
Από το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος  υπάρχει μια πτήση απευθείας την ημέρα. Κατά τις περιόδους αυξημένης κίνησης, προστίθεται και μια ακόμα πτήση. Ωστόσο, καλό είναι να κλείσετε εγκαίρως το εισιτήριό σας, καθώς οι θέσεις είναι λίγες και κλείνουν εύκολα.

Με πλοίο:
Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι το ακτοπλοϊκό ταξίδι, καθώς τα δρομολόγια είναι συχνά και υπάρχουν περισσότερες θέσεις συγκριτικά με τα αεροπλάνα.

Στη Νάξο θα πάτε με κανονικό πλοίο ή ταχύπλοο.  Μπορεί να υπάρχει διαφορά στη διάρκεια του ταξιδιού, όμως κάθε είδος πλοίου προσφέρει διαφορετική εμπειρία στον ταξιδιώτη. Μπορείτε να κλείσετε το ταξίδι σας on line ή μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.  Λεωφορεία προς το λιμάνι του Πειραιά υπάρχουν και από το αεροδρόμιο της Αθήνας (λεωφορείο Χ96/ Πειραιάς-Αεροδρόμιο-Εξπρές, το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο των αφίξεων, μεταξύ της Εξόδου 4 και 5). Η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά.

Εναλλακτικά, την καλοκαιρινή περίοδο, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από το λιμάνι της Ραφήνας, το οποίο απέχει 30-45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.  Από τη Ραφήνα αναχωρούν πλοία για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. (Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας λεωφορείο Express μεταξύ Ραφήνας και Αεροδρομίου Αθηνών).

Διαμονή - Δωμάτια - Νάξος

Δωμάτια στον Άγιος Προκόπιος

Κάντε κράτηση σε ένα από τα  δωμάτια μας στον Άγιο Προκόπιο και απολαύστε ποιοτική διαμονή δίπλα στην καλύτερη παραλία του νησιού!

 

Το blog μας

 • Άγιος Προκόπιος

  Ο Άγιος Προκόπιος Νάξου είναι δυτικός παραθαλάσσιος οικισμός της Νάξου, και πήρε το όνομα του από

 • Παναγία Δροσιανή

  Η εκκλησία βρίσκεται κοντά στο χωριό Μονή, στην περιοχή της Τραγαίας Νάξου.

 • ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

  Στο κεντρικό μεγάλο κι εύφορο υψίπεδο της Νάξου στη θέση Γυρούλας ήρθε σε φως μεγάλης σημασίας αρ